Welkom 2019!

De eerste Sporcktinfo van 2019. Al vele ouders heb ik een hand geschud of kort gesproken. Dat voelt prettig. Ik wens iedereen die bij onze school betrokken is het beste voor 2019. Komend jaar wordt er één waarin er veel nieuwe dingen op de rol staan. Bijvoorbeeld het meubilair in de school, het groene schoolplein en ons schoolplan. Daarin ga ik met het team verder aan de slag met onze missie en visie.

Dit schooljaar maken wij met het team, ouders, de MR, de Teddybeer en andere partners een nieuw schoolplan voor de periode 2020-2024. Daar kijk ik erg naar uit. Stap voor stap gaan we met het team onze ambitie voor de komende jaren formuleren en vervolgens realiseren. Ook ga ik daarbij alle belangrijke partners in onze wijk en schoolomgeving betrekken. Dat is nodig om het goede te doen voor alle kinderen van 0 tot 13 jaar in dit deel van de Reeshof.

Bij de nieuwjaarsborrel van het team, de MR, de OR en de Teddybeer hebben Steffy Kusters en ik ook aangegeven dat we nog meer gaan samenwerken binnen ons kindcentrum. Zo gaan een aantal pedagogisch medewerkers van de Teddybeer de Kanjertraining volgen. Hiermee zorgen we voor een doorgaande pedagogische lijn. Op die manier gaan we leren om dezelfde taal te spreken voor ‘onze kinderen’. Daarnaast zal het grijze gebouw komend jaar een andere uitstraling gaan krijgen, zowel van binnen als buiten.
Kortom een aantal mooie dingen om naar uit te kijken dit (school)jaar.

Ik heb zin om samen met mijn team en ‘onze’ ouders aan deze ontwikkelingen te gaan werken. Op naar een mooi, leerzaam en gezond jaar.

Jos

Geplaatst door

Avatar

Jos Montulet is directeur van basisschool De Sporckt. Contact opnemen kan via het telefoonnummer 013 - 5710843 of mailen naar jos.montulet@xpectprimair.nl. Jos is ook actief op Twitter en te volgen via @josmontulet of neem eens een kijkje op zijn website www.josmontulet.nl.