Tot ziens 2018!

De laatste SPORCKTinfo van 2018. Ik hoop dat velen van jullie mogen terugkijken op een mooi en prettig jaar. Daar hebben wij als school hopelijk ook een positieve bijdrage aan geleverd. Voor mij persoonlijk natuurlijk een bijzonder jaar om als nieuwe directeur leiding te geven aan een geweldig team op deze school. Ik ben trots op mijn teamleden die iedere dag weer voor de klas staan en met de kinderen vol enthousiasme aan de slag gaan. Interne wisselingen en vervangingen hebben we de laatste periode meegemaakt. Erg fijn om dan gebruik te maken van de bereidheid én flexibiliteit van teamleden. Gelukkig kan ik zeggen dat we nog geen één klas met kinderen naar huis toe hebben gestuurd. Zo zorgen we er samen voor dat alle kinderen iedere dag goed onderwijs krijgen.

Mooi om te zien dat onze stelregels steeds meer zichtbaar worden in de klas. Voorbeelden daarvan zijn de reken– en taalcircuits in de diverse groepen. Zo wordt ook het portfolio nog de komende periode verder doorontwikkeld. Ook ben ik trots op alle teamleden die ondersteunend werk doen op onze school. Die zijn vaak minder zichtbaar, maar onmisbaar in de dagelijkse gang van zaken.

We maken ons op voor de laatste loodjes van dit kalenderjaar. Komende week vindt de kerstviering plaats. Ieder jaar weer toveren een aantal ouders van onze OR de speelplaats om tot een gezellige plek om met elkaar te kletsen. Ik hoop velen van jullie daar te zien en te spreken. Iedereen die wil komen is welkom.

Namens het team wens ik iedereen dan ook een gezond en voorspoedig 2019.

Jos Montulet

Geplaatst door

Avatar

Jos Montulet is directeur van basisschool De Sporckt. Contact opnemen kan via het telefoonnummer 013 - 5710843 of mailen naar jos.montulet@xpectprimair.nl. Jos is ook actief op Twitter en te volgen via @josmontulet of neem eens een kijkje op zijn website www.josmontulet.nl.