Samen maken we de Sporckt

We organiseren een aantal klankbordmomenten voor ouders. Die gaan over ons nieuwe schoolplan. In lijn met het koersplan van onze stichting Xpect Primair, schrijven wij een schoolplan voor de komende vier jaar. In dat schoolplan beschrijven wij de missie, visie en onze ambities. De basis van ons schoolplan is de herijkte visie met daarbij onze stelregels. Die visie is in 2016-2017 herijkt en daar borduren we in het komende schoolplan op voort.

Met het team en een aantal samenwerkingspartners zijn we begin 2019 al gestart met het schrijven van het schoolplan gedurende diverse studiemomenten. Ik wil graag op drie verschillende momenten met ouders in gesprek over het nieuwe schoolplan. In november wordt het schoolplan nogmaals door het team bekeken, daarna gaat het officieel naar de MR.

De drie momenten, uiteraard met koffie en thee, die daarvoor gepland staan zijn:

Donderdagmiddag 10 oktober 13.15 – 14.15 uur
Maandagavond 21 oktober 19.30 – 20.30 uur
Dinsdagochtend 29 oktober 8.30 – 9.30 uur

Via deze link kunt u zich aanmelden. Op basis van de aanmeldingen kunnen we een geschikte ruimte in de school en een werkvorm kiezen. Het doel van deze momenten is om het schoolplan voor te leggen, waarbij ouders dienen als klankbord. Het nieuwe schoolplan gaat per januari 2020 in. Het schoolplan wordt uiteindelijk in januari aan alle ouders op een mooie en compacte wijze gepresenteerd.

De volledige link: https://bit.ly/2m4lbG3Geplaatst door

Avatar

Jos Montulet is directeur van basisschool De Sporckt. Contact opnemen kan via het telefoonnummer 013 - 5710843 of mailen naar jos.montulet@xpectprimair.nl. Jos is ook actief op Twitter en te volgen via @josmontulet of neem eens een kijkje op zijn website www.josmontulet.nl.