Onze ontwikkelingen

Vorige week maandag hebben wij een goede studiedag gehad die in het teken stond van het portfolio en de driehoeksgesprekken. We hebben met elkaar de huidige gang van zaken besproken en geëvalueerd. Wij zijn trots op de ingezette weg en zien mogelijkheden om het portfolio nog duidelijker te verbinden met onze stelregels.

Ook van ouders ontvang ik regelmatig feedback over deze twee onderwerpen. Daar zijn wij als school heel blij mee. Het blijven toetsen van onze visie bij ouders is van belang om de juiste stappen te blijven zetten. Fijn dat er wordt meegedacht en dat ouders de tijd nemen om dit te delen met ons. Deze feedback neem ik persoonlijk mee als ik met diverse collega’s in gesprek ben over deze onderwerpen. Op De Sporckt werken we vanuit schoolontwikkelteams. Per stelregel hebben wij een schoolontwikkelteam. Deze komen maandelijks samen om onderwerpen te bespreken. Vanuit de feedback die wordt verzameld, wordt er gekeken wat de volgende stap is. Op deze manier werken wij structureel aan het verbeteren en vernieuwen van ons onderwijs.

De komende periode staat in het teken van onze goedheiligman, zaterdag komt hij weer aan in ons land. Een spannende en drukke periode voor kinderen, ouders én leerkrachten. Daarnaast vieren we ook in de maand december het Kerstfeest op school. De voorbereidingen zijn in volle gang, zodat we er weer een gezellige en sfeervolle maand van maken. Samen met de hulp van ouders gaat dit zeker lukken!

Hierbij nog een reminder voor de oproep omtrent het groene schoolplein. Ik heb een aantal reacties mogen ontvangen, waarvoor dank. Helaas nog geen aanmeldingen. Het zou mooi zijn als er een aantal ouders mee wil denken in onze werkgroep over het groene schoolplein. Mocht je interesse hebben dan kun je je opgeven bij Jos.

Geplaatst door

Avatar

Jos Montulet is directeur van basisschool De Sporckt. Contact opnemen kan via het telefoonnummer 013 - 5710843 of mailen naar jos.montulet@xpectprimair.nl. Jos is ook actief op Twitter en te volgen via @josmontulet of neem eens een kijkje op zijn website www.josmontulet.nl.