Kind aanmelden

Kind aanmelden

Nieuwe leerlingen zijn van harte welkom bij ons op school. Als u belangstelling heeft in De Sporckt krijgt u ruim de gelegenheid zich goed te oriënteren op het onderwijs en de sfeer. Wij vinden het belangrijk dat uw kind zich thuis voelt in een veilige en vertrouwde omgeving.

Kennismakingsgesprek

Als u geïnteresseerd bent, kunt u een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Dat kennismakingsgesprek heeft u met de intern begeleider (Nicole en is geheel vrijblijvend. Tijdens het kennismakingsgesprek krijgt u ook een rondleiding door de school.

Afspraak maken?

Neem direct contact op.

Aanmelden en inschrijven

Uw kind aanmelden en inschrijven kan al tijdens het kennismakingsgesprek, maar dat kan natuurlijk ook op een ander moment. Kinderen mogen vanaf hun vierde verjaardag naar school. Ingeschreven driejarigen mogen voor hun vierde verjaardag ,vijf dagen of dagdelen komen wennen. Ze doen dan al mee in de groep waar het kind onderwijs zal volgen. Als u al kinderen op school heeft, kunt u een inschrijfformulier ophalen bij de administratieve en secretariële ondersteunster Irma Martens. Er volgt na de inschrijving nog een kort gesprek over de nieuwe leerling.