Een nieuw schooljaar

Een nieuw schooljaar staat op het punt om te beginnen. Een schooljaar met een flink aantal wijzigingen. We verwelkomen een paar nieuwe gezichten (Arnee, Christel, Joris en Linda), daarnaast hebben we ook afscheid genomen van een aantal collega’s. Tevens ook voor mij de start als directeur van deze mooie school.

Graag stel ik mezelf even voor. Ik ben Jos Montulet geboren in Eindhoven en alweer 13 jaar wonend in Tilburg. Op dit moment woon ik samen met mijn vriendin Anouk in het centrum van Tilburg. Samen hebben we een dochter (Juul) van 1 jaar. In 2008 ben ik bij Xpect Primair gestart als leerkracht. In de afgelopen tien jaar heb ik diverse functies vervuld bij onze stichting. In 2012 ben ik gestart met de masterstudie onderwijswetenschappen aan de Universiteit van Utrecht. Daarnaast heb ik het potentialtraject van Xpect Primair gevolgd op het gebied van leiderschap om diverse vaardigheden te ontwikkelen. Nu is het moment daar dat ik start als directeur.

Een nieuwe start geeft je gelijk de mogelijkheid fris te beginnen. Vernieuwingen in personeelsopzicht maar ook op het gebied van meubilair in diverse kamers. Zo ook een nieuwe en frisse uitstraling voor de vertrouwde SPORCKTinfo.

Dit schooljaar staat in het teken van vele veranderingen. We willen u graag bij de verdere vormgeving van ons onderwijs betrekken. Dat doen wij onder de noemer Educatief Partnerschap. We gaan diverse contactmomenten organiseren. U mag een kijkje nemen in de klas bij de leerkracht van uw kind m.b.t de Kanjertraining. Daarnaast willen we ook graag met u optrekken in het kader van onze nieuwe visie. Kortom, we gaan elkaar dit schooljaar nadrukkelijker ontmoeten.

Op maandag 20 augustus begint het voor mij officieel, mijn eerste dag als directeur. Ik zou het erg leuk vinden om handen te schudden van zoveel mogelijk ouders. Ik heb er veel zin in en zie er enorm naar uit om te beginnen!

Met vriendelijke groet,

Jos Montulet

Geplaatst door

De Sporckt is de grootste basisschool van Tilburg. In de groepen is het juist de kleinschaligheid die onze school kenmerkt. Onze school is groot geworden door klein te blijven. Met ingang van het schooljaar 2012-2013 telt de school 25 klassen, vijf daarvan zijn groepen 1-2. De school is gehuisvest in twee gebouwen aan de Meerssenstraat 1b. U bent van harte welkom voor een rondleiding. Een afspraak kunt u maken via telefoonnummer 013-5710843. Wij hebben geen wachtlijst voor 4-jarigen.