Een nieuw schooljaar!

In de zomervakantie is er hard gewerkt aan de inrichting en het interieur van beide schoolgebouwen. Het groene gebouw (voorheen grijze gebouw) heeft een metamorfose gekregen en ziet er helemaal fris en nieuw uit. Komend schooljaar zijn daar de groepen 3 gehuisvest.

In het rode gebouw zijn er een aantal vloerdelen vervangen en is het gebouw ingericht met nieuw meubilair. Hieronder vind je alvast een aantal foto’s van de nieuwe lokalen en de gezamenlijke werkplekken. Wij zijn heel benieuwd hoe kinderen en ouders aanstaande maandag reageren op het nieuwe meubilair.

Maandag zal ik samen met een aantal collega’s die ambulant zijn alle ouders en kinderen verwelkomen op school. Wij staan buiten bij de ingangen ter ondersteuning. Wij hebben deze week alle voorbereidingen getroffen en hebben er heel veel zin in.

Ook in het nieuwe schooljaar de oproep om zoveel mogelijk te voet of met de fiets naar school te komen. Dat zorgt voor minder autoverkeer en de daarbij horende parkeerproblemen. Daarnaast is het gezond en goed in het kader van duurzaamheid.

Wij wensen alle ouders en leerlingen een goede start toe van het nieuwe schooljaar!

Een lokaal van groep 3 in het vernieuwde groene gebouw (voorheen grijs).
De gezamenlijke aula in het groene gebouw
Nieuwe gezamenlijke werkplekken in de aula van het rode hoofdgebouw.
Diverse soorten werkplekken door de hele school voor leerlingen.

Geplaatst door

Avatar

Jos Montulet is directeur van basisschool De Sporckt. Contact opnemen kan via het telefoonnummer 013 - 5710843 of mailen naar jos.montulet@xpectprimair.nl. Jos is ook actief op Twitter en te volgen via @josmontulet of neem eens een kijkje op zijn website www.josmontulet.nl.