Aanstaande vrijdag vieren we ons jaarlijkse carnavalsfeest op de Honsknobbe, want tijdens carnaval heeft onze school een andere naam. Het is oud Tilburgs voor De Sporckt. De leerlingen zijn die dag dan Honsknobbelers en Honsknobbelerinnekes. We gaan met zijn allen verkleed! Ook het team heeft een gezamenlijke outfit, wat dat is blijft nog even een verrassing… Van 8.30 tot 8.45 uur hebben we een gezamenlijke opening met alle leerlingen van de school buiten op het schoolplein, voel je vooral welkom om even te blijven kijken! We hebben een leuk programma samen met de OR georganiseerd en zorgen voor een feestelijke dag. Deze week hebben we al wat voorpret omdat er iedere dag een speciaal thema centraal staat. Dit jaar organiseren we ook de Masked Singer
op De Sporckt, daarover kan uw kind vast meer vertellen thuis..

Na de vakantie staat er weer een nieuw thema van IPC gepland en de tweede ronde van de driehoeksgesprekken. De inschrijven zijn daarvoor inmiddels geopend (via de schoolapp), via de e-mail heeft u daar een uitnodiging voor ontvangen. Mocht dit niet zo zijn, neem dan even contact op met de groepsleerkracht van uw kind(eren).
Voor degene die carnaval gaan vieren, een heel mooi en fijn feest gewenst! Tenslotte wens ik iedereen alvast een fijne vakantie toe. We zien elkaar weer op maandag 27 februari.