Een feestelijke dag. Onze school bestaat vandaag precies 31 jaar! Op 1 februari 1992 is De Sporckt opgericht. Het huidige groene gebouw, voor onze kinderen van 0 tot 6 jaar, was destijds het hoofdgebouw. In de loop van de jaren zijn we flink gegroeid, dat was logisch gezien de groei in de Reeshof, daarna weer gekrompen en uiteindelijk de laatste jaren stabiel geraakt in leerlingaantal. Ooit begonnen als basisschool en inmiddels onderdeel van een kindcentrum. We kunnen terugkijken op een rijke geschiedenis als school en mooie ontwikkelingen in de afgelopen jaren. Vorig schooljaar hebben we natuurlijk ons 30 jarig bestaan en tevens lustrum uitgebreid gevierd, dat was erg gezellig. We hebben gedurende het schooljaar diverse leuke activiteiten georganiseerd.

Volgende week starten de inschrijvingen weer voor de tweede ronde van de driehoeksgesprekken. Op de volgende pagina leest u daar meer over, de inschrijven gaan via onze schoolapp. Lees deze Sporcktinfo goed door, je vindt ook een oproep van de OR voor het meehelpen versieren tijdens activiteiten en een uitleg over de nieuwe aanvraag voor ons vignet gezonde school. Ook is er leuk nieuws te vinden over meneer Geert.

Nog ruim twee weken en dan is het al weer bijna tijd voor Carnaval! De tijd vliegt voorbij, ik gun onze leerlingen een fijn Carnaval met gave outfits en een hoop gezelligheid. We hebben er heel veel zin in!