Ik hoop dat iedereen een fijne kerstvakantie en een goede start van 2023 heeft gehad. Vorig jaar zaten we rond deze periode midden in een schoolsluiting, vanwege Corona waren we toen na de kerstvakantie nog twee weken dicht. Gelukkig mochten we nu alle leerlingen op 9 januari verwelkomen op school. Inmiddels zijn we al weer ruim twee weken verder in het nieuwe jaar. Het was fijn om al die blije gezichten van de leerlingen te zien na de vakantie bij binnenkomst. De leerlingen hebben, net als wij, enorm veel zin om weer te beginnen!

Vanaf deze week starten we met het derde thema van IPC. In alle groepen starten we per leerteam met een nieuw thema. In leerteam 1-2 is het thema ‘Van A naar B’ en gaat het over vervoer. In leerteam 3-4 is het thema ‘Tijd detectives’ en gaat het over het verleden, het heden en de toekomst. In leerteam 5-6 is het thema ‘Zij maakten het verschil’ over belangrijke personen uit de geschiedenis en in leerteam 7-8 is het ‘Onze plaats in de ruimte’.

Daarnaast zijn we in de groepen 3 t/m 7 gestart met de halfjaarlijkse toetsen. Deze gebruiken we op school om de ontwikkeling en voortgang van de leerlingen in kaart te brengen. De uitslagen worden na de carnavalsvakantie, in het tweede driehoeksgesprek van dit schooljaar met u en uw kind(eren) besproken. Laten we er samen weer mooie onderwijsweken van maken.