We zijn heerlijk en ontspannen gestart aan dit nieuwe schooljaar. Wat fijn om alle leerlingen weer te zien na de zomervakantie. De komende periode staat in het teken van het opstarten van de groep. In sommige groepen is er een nieuwe samenstelling, daar wordt extra aandacht besteed aan groepsvorming en elkaar leren kennen. De eerste schoolweken zijn namelijk erg belangrijk, daar wordt de basis gelegd voor een goed schooljaar. Daarom organiseren we in deze eerste weken heel bewust een aantal activiteiten vanuit onze visie en de Kanjertraining.


Aanstaande maandag houden we de jaarlijkse inloopavond, deze is van 18 tot 19 uur. Uw kind zal u een rondleiding geven in de nieuwe klas en er van alles over vertellen. Na deze inloopavond ontvangt u vanuit school nog algemene informatie met daarin onze speerpunten voor dit schooljaar. Tijdens deze inloopavond leert u de school, de leerkracht(en) van uw kind(eren) en de overige ouders van de groep kennen.


In de tweede Sporcktinfo vindt u informatie over het aanschaffen van de schoolshirts en meer informatie over het inschrijven voor de warandeloop die in november wordt gehouden. Vorig jaar hadden we veel inschrijvingen voor dit leuke hardloopevenement. Zeker de moeite waard om thuis met uw kind(eren) te bespreken.


Alle communicatie vanuit school verloopt via de schoolapp, het is belangrijk dat u deze installeert en actief gebruikt. Zo mist u geen belangrijke informatie vanuit onze school. Op deze pagina vindt u daar meer informatie over: Lancering nieuwe schoolapp | De Sporckt


Tot aanstaande maandavond bij de inloopavond!