Beste ouders, verzorgers, opa’s, oma’s en andere betrokkenen,

In onze eerste Sporcktinfo van het jaar, zie deze link, delen we de belangrijkste informatie voor een
goede start van het schooljaar. Afgelopen maandag zijn wij met ons team begonnen met de voorbereidingen. We hebben er zin in!

We hopen dat we er een goed en rustig schooljaar van kunnen maken, met zo min mogelijk onderbrekingen.
Dit schooljaar starten we met 9 nieuwe teamleden op school. Deze nieuwe collega’s hebben zich al voorgesteld in de Sporcktinfo van vóór de zomervakantie. Alleen Ronald, de vervanger van Inge die met zwangerschapsverlof gaat, zal zich later nog voorstellen. Foto’s van alle teamleden kun je op deze website onder het kopje team vinden, of in onze schoolapp.

In de eerste week van oktober starten ze met het plaatsen van het nieuwe speeltoestel. Samen met een aantal leerlingen hebben we besproken wat we belangrijk vinden, een aantal leerlingen uit groep 8 hebben samen met mij een plan van eisen (PvE) geschreven. Uiteindelijk hebben we een heel mooi toestel gevonden. Het
speeltoestel past bij de uitstraling van ons groene schoolplein en de gestelde eisen door de leerlingen.

Afgelopen schooljaar zijn we overgestapt op de schoolapp, er zijn wat verbeteringen doorgevoerd m.b.t de snelheid van de app. D schoolapp is hét informatiekanaal vanuit school. Op de volgend pagina vind je er meer informatie over. Wilt u meer weten over de schoolapp of wilt u weten hoe u deze kunt installeren op uw telefoon? Kijk dan even op onze website, daar hebben we een handig stappenplan geschreven.

Wij wensen iedereen een fijne afsluiting van de vakantie en tot maandag!


Met vriendelijke groet, namens het hele team van De Sporckt,

Jos