Voor komend schooljaar zijn wij op zoek naar sportieve pedagogische professional met een passie voor bewegen. Deze vacature betreft een tijdelijke baan voor één schooljaar. Lees snel de gehele vacature snel door om een duidelijk beeld te krijgen van deze unieke combinatiefunctie.

Ons kindcentrum staat centraal in de wijk ‘Tuindorp Kievit’ in de Reeshof. Wij zijn gehuisvest in twee gebouwen. Er is één schoolgebouw ingericht voor kinderen van 0 t/m 6 jaar. Alle activiteiten van onderwijs tot opvang voor baby’s, peuters en kleuters vinden plaats in dat gebouw. De kinderen van 6 t/m 12 jaar ontvangen onderwijs en opvang in ons andere gebouw. We werken intensief samen op diverse gebieden en bieden deze combinatie-functie aan vanuit ons kindcentrum.

Hieronder een mooi inkijkje in onze school die onderdeel is van ons kindcentrum. Je ziet onze school in bedrijf en hoort waar wij voor staan.

Hier vindt u de volledige vacature (PDF) op de website van Xpect Primair.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jos Montulet (jos.montulet@xpectprimair.nl), directeur van basisschool De Sporckt of met Thomas van Summeren (thomasvansummeren@deteddybeer.nl) de manager van de Teddybeer of neem telefonisch contact op met onze school.

Meer informatie over ons kindcentrum is te vinden op www.kctuindorp.nl