Deze vacature is inmiddels ingevuld.

Voor onze school zijn we op zoek naar een leerkracht. Dit een tijdelijke maar zeer uitdagende functie, omdat het gaat om het werken in de schoolschil in combinatie met één dag groep 6. We zijn op zoek naar een leerkracht die inzetbaar is op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag. Waarvan de dinsdag een vaste dag in groep 6 is. Bij ons is de schoolschil er voor het vervangen van leerkrachten vanwege verlof, verzuim of scholing. Je werk is zeer uitdagend en steeds in een andere groep. Je bent dus inzetbaar in de groepen 1 t/m 8. Licenties van de Kanjertraining zijn een pré. Wat vooral belangrijk is dat je flexibel bent, enthousiast en leergierig. Een fulltime baan is in ook bespreekbaar.

Voor meer informatie klik dan hier voor de vacature. Ben of ken jij degene? Reageer dan vóór 10 januari 2022.