We kijken terug op een fantastische viering op school met Sinterklaas. Wat heeft deze werkgroep hard gewerkt en dat in deze tijd. Een fantastische speelfilm, met een spannend einde, en een wie is het? Spel. De kinderen zaten er helemaal in, van klein tot groot en van groep 1 t/m groep 8. Als afsluiter een prachtige viering op 3 december. Ik hoop dat alle kinderen blij zijn met het cadeau, een persoonlijke drinkfles, met dank aan de ouderraad (OR).


Want wat een bijzonder jaar is het geweest. Nog twee weken en dan kunnen we allemaal genieten van een welverdiende kerstvakantie. We zijn blij dat de scholen open blijven, ondanks alle maatregelen, tot nu toe is het ook nog werkbaar. Voor de kinderen is elkaar blijven ontmoeten en fysiek onderwijs van cruciaal belang. Daarom accepteren wij deze maatregelen, omdat we daarmee veilig open kunnen blijven. De afgelopen weken hebben we te maken gehad met meerdere besmettingen op school. Zowel bij leerlingen als bij personeelsleden. Hierover worden de desbetreffende groepen dan ook steeds door mij z.s.m. over geïnformeerd. De ervaring leert dat de
piek ook snel weer gaat liggen. Heel veel dank voor de flexibiliteit van alle teamleden, die extra komen werken, werkdagen ruilen of groepen willen overnemen. Dit doen wij zodat er voor onze leerlingen zoveel mogelijk door kan gaan Daar wil ik, ook hier, mijn dank voor uitspreken, grote complimenten!

In Sporcktinfo nummer 7 vind je alle informatie over de kerstviering, dat is nog niet helemaal duidelijk vanwege de mogelijke maatregelen die er nog wel of niet gaan volgen. Wordt vervolgd.