Samen vormen wij het cluster Reeshof Midden. Vanuit de aanpak ‘In de buurt gebeurt het’ (IDBGH), zoeken wij één logopedist(e) voor onze vier scholen. Vanuit een actieve en intensieve samenwerking geven wij gezamenlijk vorm aan passend onderwijs in onze buurt.

Een van de uitdagingen die wij daarbij tegenkomen is het stijgende percentage van jonge kinderen met mogelijke taal spraakuitdagingen. Daarom zijn wij opzoek naar een gedreven logopedist die ons hierbij kan ondersteunen. Ons streven is preventiever te werken door eerder te signaleren en de kennis en vaardigheden van de leerkrachten te vergroten. Op deze manier wordt het onderwijsaanbod nog beter afgestemd op het kind en creëren we de beste ontwikkelmogelijkheden.

Solliciteren kan via het RTC midden brabant of stuur een e-mail naar het adres in de vacaturetekst.

Link naar het RTC: Logopedist(e) (+- 0,8 wtf) OBS Bibit, De Boemerang, De Sporckt en Meander – RTC Midden-Brabant (rtcmiddenbrabant.nl)