De eerste ronde van de driehoeksgesprekken zit er weer bijna op. Hopelijk kijken alle ouders en leerlingen terug op een goed gesprek. Het eerste driehoeksgesprek van het schooljaar staat altijd in het teken van het welbevinden en de start in de nieuwe groep.

Afgelopen donderdagmiddag hebben we met het hele team een studiemiddag gehad over de Kanjertraining. Om de Kanjertraining te mogen geven in de groep, moet je in het bezit zijn van een licentie. Op dit moment zijn er een aantal nieuwe teamleden in ons team die deze scholing nog niet hebben gedaan. Deze leerkrachten starten in januari 2022 met licentie A. Het grootste deel van het team is al een aantal jaar geleden ingestapt en zit in de eindfase van de scholing. Die teamleden hebben nog één scholingsmoment nodig om licentie C te ontvangen. Dan wordt het vijfjarige scholingstraject afgesloten, op schoolniveau blijven we er natuurlijk aandacht aan besteden in het kader van borging en verdieping.

Tenslotte nog een leuk nieuwtje. We hebben in allebei de schoolgebouwen nieuwe naamborden bij de groepen geplaatst, plafondborden met een looproute en nieuwe borden met daarop onze vier pijlers en het logo van de school. Het ziet er mooi uit, passend bij het geheel. Zo wordt ons kindcentrum steeds meer één geheel. Leuk om even naar te kijken als je de volgende keer in de school bent.