Hierbij delen we de belangrijkste informatie voor een goede start van het schooljaar. Afgelopen maandag zijn wij met het team begonnen met de voorbereidingen voor dit schooljaar. We hebben er zin in!


We hopen dat we er een goed en vooral rustig schooljaar van kunnen maken, zonder al te veel onderbrekingen. De vooruitzichten zien er gunstig uit. Komend schooljaar is heel bijzonder omdat we dan 30 jaar bestaan. Officieel
vieren we onze 30ste verjaardag op 2 februari 2022. Het gehele schooljaar zal in het teken staan van dit lustrum. Wat we precies gaan doen houden we nog even geheim, wel kunnen we alvast verklappen dat we in de laatste
week van september op schoolreis gaan met alle leerlingen. Meer informatie ontvangt u in de volgende Sporcktinfo van ons.


Het groene schoolplein staat er weer prachtig bij (met dank aan Johan) en we zijn dan ook blij dat we alle ouders weer kunnen ontvangen op dit mooie plein. Wat precies de regels m.b.t. corona zijn leest u op de volgende pagina.
Dit jaar communiceren we volledig via de schoolapp. Dat wil zeggen dat u de Sporcktinfo en andere belangrijke informatie niet meer via de e-mail ontvangt. Deze wordt gedeeld via de schoolapp. Wilt u meer weten over de
schoolapp of wilt u weten hoe u deze kunt installeren op uw telefoon? Kijk dan even op onze website, daar is een handig stappenplan te vinden.

Voor alle ouders met nieuwe leerlingen op school, u ontvangt vanzelf een activatiemail op het moment dat uw kind 4 jaar is geworden. Indien dat niet het geval is laat het ons dan even weten via het algemene e-mail adres. Dat
is: bs.de.sporckt@xpectprimair.nl. Wij wensen iedereen een fijne afsluiting van de vakantie en tot maandag!