Het einde van het schooljaar komt nu in zicht, samen met de bekende laatste loodjes. Zo zijn we volop bezig met de laatste ronde driehoeksgesprekken, wordt de musical dagelijks geoefend en komt het afscheid voor een aantal van onze leerlingen steeds dichterbij. We vragen via een korte vragenlijst uw mening over de inloopmomenten van volgend schooljaar. De vragenlijst is via deze link te vinden.

We hebben een bijzonder schooljaar achter de rug, vanwege een schoolsluiting en allerlei extra maatregelen hebben we elkaar niet (vaak) kunnen zien. Vanuit onze pijler Educatief Partnerschap willen we juist graag actief in verbinding staan met onze ouders. Die ambitie hebben we vanwege COVID-19 niet waar kunnen maken. Al deze maatregelen hebben positieve en negatieve effecten gehad. Zo hebben we dit schooljaar samen met het team geëvalueerd en zijn we heel benieuwd wat u van ons voorstel vindt.

Het zou fijn zijn als zoveel mogelijk ouders de tijd nemen om deze vragenlijst in te vullen, die is vanaf nu beschikbaar via de Sporcktinfo #19 en de schoolapp en staat precies één week open. Na 14 juli is de vragenlijst gesloten. Dit geeft ons voldoende tijd om de resultaten mee te nemen in onze besluitvorming.

Een tijdje geleden hebben we via een prijsvraag aan leerlingen tips voor een nieuwe naam van ons kindcentrum gevraagd. Helaas zijn hier geen bruikbare namen uit naar voren gekomen. Daarom hebben we samen met een aantal leerkrachten en pedagogisch medewerkers van de Teddybeer een nieuwe naam voor ons kindcentrum gekozen. We zijn blij om de nieuwe naam te onthullen. Het is geworden: Kindcentrum Tuindorp. De naam is passend bij het groene schoolplein en refereert naar de naam van de wijk. Deze naam gaan we na de zomervakantie middels nieuwe borden en een stuk PR naar buiten toe uitdragen. Daarover later meer!