Om onze schoolontwikkeling verder vorm te geven, zoeken wij een ervaren leerkracht met een onderwijskundige achtergrond.  Dit is een bijzondere vacature, meer informatie kun je vinden in de vacaturetekst en op onze website.

We zoeken een enthousiaste en ervaren groepsleerkracht (voor groep 1) die de schoolontwikkeling in de groepen 1 en 2 verder mee vorm kan geven. Specifiek gaat het daarbij om de implementatie van spelend leren in combinatie met IPC. We zoeken iemand die aantoonbare kennis heeft op het gebied van veranderkunde of onderwijskunde om dit veranderproces in goede banen te leiden. Tenslotte zoeken we iemand die analytisch is en veranderingen kan aansturen en collega’s daarin kan begeleiden. Het betreft een tijdelijke aanstelling voor 1 jaar in de functie L11. We vragen minimaal HBO+ werk- en denkniveau in combinatie met de gevraagde specifieke expertise.

Ben of ken jij de ideale kandidaat? Reageer dan op deze vacature.

Informatie opvragen kan bij de directeur van de school, Jos Montulet, via het e-mail adres of het telefoonnummer van de school. Meer informatie is te lezen in de volledige vacature.

Klik hier voor de vacature, reageren vóór 31 mei. De gesprekken vinden in week 22 plaats.