(Deze vacature is inmiddels succesvol ingevuld). Om onze schoolontwikkeling verder vorm te geven, zoeken wij een ervaren leerkracht voor groep 1 met een onderwijskundige achtergrond.  Dit is een bijzondere vacature, meer informatie kun je vinden in de vacaturetekst en op deze website. We zoeken een enthousiaste en ervaren groepsleerkracht (voor groep 1) die de schoolontwikkeling in de groepen 1 en 2 verder mee vorm kan geven. Specifiek gaat het daarbij om de implementatie van spelend leren in combinatie met IPC. We zoeken iemand die aantoonbare kennis heeft op het gebied van veranderkunde of onderwijskunde om dit veranderproces in goede banen te leiden. Tenslotte zoeken we iemand die analytisch is en veranderingen kan aansturen en collega’s daarin kan begeleiden. Het betreft een tijdelijke aanstelling voor 1 jaar in de functie L11. We vragen minimaal HBO+ werk- en denkniveau in combinatie met de gevraagde specifieke expertise.