Sporckt voorgevel

Onze School

Basisschool De Sporckt heeft rond de 475 leerlingen en behoort tot de grotere basisscholen van Tilburg. Met ingang van het schooljaar 2016-2017 telt de school 19 groepen, vijf daarvan zijn groepen 1-2.

Groepen

De Sporckt is groot geworden door klein te blijven. De goede samenwerking tussen de groepen in elk parallel typeert de prettige sfeer in de school.

De Sporckt, waar je jezelf mag zijn!

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of voor een afspraak voor een rondleiding. Wij hebben geen wachtlijst voor 4-jarigen.

De wijk

Basisschool de Sporckt ligt midden in de wijk Tuindorp De Kievit in de Reeshof. De school is gevestigd aan de Meerssenstraat 1b tussen de Millingenstraat, Middendorpstraat en de Meerssenstraat. Rondom de school is een “zoen- en zoefstrook”  aangelegd om de verkeersveiligheid van kinderen te optimaliseren. Tijdens aanvangs- en eindtijden is het erg druk, omdat veel ouders hun kind met de auto naar school brengen.

De school adviseert ouders kinderen te voet of op de fiets naar school te laten gaan. Veiligheid staat voorop, daarom werkt de school intensief samen met de politie die er regelmatig op toeziet dat het parkeer- en wachtverbod wordt gerespecteerd.